organisatie


 

We geven culturele, maatschappelijke en enkele groene initiatieven een publiek en verbinden ze aan elkaar. We zorgen voor co-creatie ter plaatse. We integreren mensen die moeite hebben om mee te komen in de samenleving.  We verbinden mensen uit alle segmenten van de samenleving: jong en oud, met en zonder een 'beperking', kunstenaars en burgers.  Dit doen we door veel lokaal talent te programmeren en door veel bewoners te laten participeren. Dit doen we ook door het onderwerp ‘verdichting’ middels kunst en poëzie te agenderen. Op die manier is Dichterbij een laagdrempelig platform voor integratie, cohesie en verbinding. We streven naar verwondering.

 

We hebben ervoor gekozen een  maatschappelijke partner een podium te geven, dit is Vluchtelingenwerk Nederland. Wij vinden het passen ondervertegenwoordigde groepen dichterbij het festival publiek te brengen. We willen ervaringen gebruiken om te bezien of we in 2020 een tweede editie kunnen organiseren. Wij willen dit festival samen met u maken en  beleven.

 

Speciale dank gaat uit naar Arjen van Beusekom met betrekking tot de horeca coördinatie en Marit Noorlander met betrekking tot ons social media beleid. 

 

 We brengen kunst en muziek Dichterbij. Welkom!

 

 


Funding PartnersPartners
FriendsSpecial friend